zondag 28 november 2010

4e plaats

Hallo allemaal,

gisteravond heb ik samen met Michel onze eerste danswedstrijd gehad.
Ik vond het echt super spannend en heb dan ook met veel bibbers op de dansvloer gestaan. Na de voorronde kregen we nog een herkansing en hebben we de halve finale gedanst. Uiteindelijk stonden we in de finale. Een aantal kennissen vond ons zo goed dat ze vonden dat we zeker 3e waren. Maar helaas we werden 4e.
Eerst was ik een beetje teleurgesteld maar nu vind ik het toch een enorme prestatie. We zaten namelijk in een gecombineerde groep met paren van een klasse hoger. Van de 10 paren zijn we dus maar mooi 4e geworden. Waarvan nummer 1 en 2 zeker van de hogere klasse waren. Van paar nummer 3 weet ik dit niet.

Weet nog niet of ik volgend jaar weer mee ga doen want ik hou toch niet zo van die stress. We zullen zien.
Onze eerste beker is in ieder geval binnen.

Tot ziens

Marianne

1 opmerking:

Marlieke zei

Oh dat is echt spannend inderdaad! Ik weet nog van enkele karen geleden, toen mochten wij afdansen aan het einde van een dansles seizoen en DAT vond ik al supereng, laat staan een danswedstrijd, haha. Respect voor jullie prestatie hoor! Ik heb ook even in je webwinkel gesnuffeld. Er staan leuke kaarten bij. Ga je je kaarten ok gewoon op je blog publiceren, dus buiten je webwinkel om? Groetjes, Marlieke